SamenGezond

De fitscore wordt bepaald aan de hand van je leefstijl, lichamelijke conditie en mentale gesteldheid. Dit vul je zelf in of met een koppeling aan bv een activiteitentracker. De fitscore is een getal tussen 0 en 1000 en geeft aan hoe fit je bent. Dit kan per dag verschillen.
Het is mogelijk om met (voorgeprogrammeerde) doelen te werken of je zelf uitdagen. Je kunt gegevens delen met vrienden of andere gebruikers. De functie Groepen is in ontwikkeling. Het is mogelijk om punten te verdienen die je dan kunt inwisselen voor producten, kortingen, uitjes of een donatie aan een goed doel, maar alleen als je een basisziektekostenverzekering bij Menzis hebt.

Voor wie is de app?
De app is bedoeld voor iedereen die gezonder wil leven, ook als je chronisch ziek of mobiel beperkt bent. De app kan ook gebruikt worden door mensen die geen klant zijn bij Menzis, zij kunnen alleen niet de verkregen punten inwisselen.

Waarvoor kun je de app gebruiken?
Gezonder leven en leefstijl verbeteren.

Wat kan de app?
Door middel van doelen stellen, inzicht in je activiteiten en fitscore, directe feedback en tips van de online coach, aanbieden van uitdagingen en het verzamelen van punten die ingeruild kunnen worden voor producten en uitjes o.a.

Waar kan ik de app downloaden?
Download de Android versie bij Google Play
Download de IOS versie bij de Itunes store

Gemiddelde (0 Stemmen)