NiceDay - Coaching & Therapie

NiceDay is een coachingsapp: je leert je problemen te begrijpen en krijgt inzicht in je eigen valkuilen, je leert wat je er aan kunt doen en krijgt laagdrempelig toegang tot professionals die je begeleiden wanneer je wat extra ondersteuning nodig hebt!
NiceDay helpt je de kern van je problemen te begrijpen, je leert wat je kunt doen om er beter mee om te gaan en krijgt laagdrempelig toegang tot professionals die je kunnen begeleiden wanneer je extra ondersteuning nodig hebt.Ons uiteindelijke doel is om je te helpen met het verbeteren van jouw geestelijke gezondheid en te ondersteunen bij persoonlijke groei: voor een gelukkiger en gezonder leven.


Voor wie is de app?
18 jaar en ouder

Waarvoor kun je de app gebruiken?
Doel: om je te helpen met het verbeteren van jouw geestelijke gezondheid en te ondersteunen bij persoonlijke groei: voor een gelukkiger en gezonder leven.

Wat kan de app?
1-op-1 coaching
Je hoeft het niet alleen te doen: professionals zijn er voor net dat extra steuntje in de rug. Verbind gemakkelijk en snel, en ga samen aan de slag met jouw klachten.
Tracking & sensordata
Technologie doet de behind-the-scenes, het biedt inzicht in je voortgang, helpt met plannen en uitvoeren en zorgt voor de verbinding met jouw professional

Waar kan ik de app downloaden?
Download de Android versie bij Google Play
Download de IOS versie bij de Itunes store