KOPPL

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Vaak onverwacht. Wat zal het mooi zijn als de hulpvraag direct aan een organisatie in de buurt gekoppeld kan worden. KOPPL maakt hulp vinden voor iedereen makkelijk. Het kan gaan om praktische hulp thuis, geldzaken, verzorging, mantelzorg of gezelschap.

Voor iedereen die hulp nodig heeft met bijvoorbeeld boodschappen, licht huishoudelijk werk, ziekenhuisvervoer of klussen en reparaties die u niet meer zelf kunt uitvoeren. Of wanneer u hulp nodig heeft bij uw administratie, belastingen, schulden of het aanvragen van toeslagen en voorzieningen.

Mantelzorg geven is zwaar. Wilt u met iemand praten, heeft u ondersteuning nodig, of meer weten over financiƫle regelingen? Via KOPPL komt u in contact met de juiste aanbieder bij u in de buurt. Wilt u een keer met iemand iets leuks doen, samen eten of koken, iets ondernemen of gewoon een spelletje spelen? KOPPL helpt u die organisatie in de buurt te vinden die u helpt.

KOPPL is momenteel al beschikbaar op een aantal plekken in Amsterdam, waar u uw hulpvraag op een van de KOPPL zuilen kunt invoeren. De ambitie is om deze dienst overal in Amsterdam aan te bieden.

» Gebruik hier de KOPPL app!
KOPPL

Organisatie:

KOPPL