Terug

Programma

Omgaan met coronastress

Over het programma

Het programma is een kort programma van twee sessies waarin je verschillende vaardigheden aanleert om minder last te hebben van vervelende gedachten en gevoelens.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil omgaan met lastige gedachten en gevoelens waarmee je door de aanwezigheid van het coronavirus kunt worstelen.

Korte inhoud

Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Mensen vragen zich af hoe lang dit nog gaat duren. Ze maken zich zorgen om de gezondheid van zichzelf of van een naaste. Maar ook over de toekomst, bijvoorbeeld over hoe het verder moet met hun baan, of een vakantie nog door kan gaan of over wat voor invloed dit heeft op de economie. De huidige situatie is nieuw terrein voor iedereen en dat betekent dat veel mensen zoekende zijn in hoe ze het beste op de nieuwe situatie kunnen reageren.

In dit programma krijg je concrete tools die je helpen in het omgaan met de lastige gedachten en gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee kunt worstelen. Ook kunnen de tools je helpen om klachten die je nog niet ervaart te voorkomen. Ze kunnen een bijdrage leveren om tot rust te komen en juist meer aandacht te schenken aan de dingen die belangrijk voor je zijn.


- Tijdsindicatie: 2 wekenAlleen na inloggen of aanmelden kun je het programma gebruiken!


Omgaan met coronastress