Terug

Plek

@ease

Gratis en anoniem inloop voor de jeugd met vragen: Openingstijden
Woensdag van 14:00 tot 19:00 uur
Liefdesverdriet, eenzaamheid, ouders die scheiden, te veel gamen, studiestress, schulden, eetproblemen, somberheidhoe groot of klein je probleem ook is, bij @ease kun je erover praten. Alles is bespreekbaar. En niks is raar.
Je hoeft bij @ease geen afspraak te maken. Je kunt gewoon binnenlopen voor een gesprek. De gesprekken zijn altijd gratis en anoniem. We houden geen dossier bij en je hebt geen toestemming nodig van je ouders. Kom je liever niet alleen? Geen probleem, je mag ook iemand meenemen. Een broer of zus, vriend(in), ouder, opa of oma, iemand van je schoolEen gesprek kan kort duren of wat langer. Alles kan. Wel proberen we het gesprek niet veel langer te laten duren dan een uur. Heb je nog niet alles kunnen bespreken, dan kom je gewoon weer terug. Dat mag zo vaak als je wil.
Bij @ease werken we met vrijwilligers. Zij voeren het gesprek met jou. Sommige zijn studenten psychologie, maar er zijn ook ervaringsdeskundigen. De ene vrijwilliger is jong, de ander al wat ouder. Ze voeren het gesprek altijd met zn twee├źn. Hierin zijn ze getraind. Ze zullen vooral naar je luisteren. Maar kunnen ook advies geven. Als jij dat wil.
Soms is er meer aan de hand. De problemen zijn zo groot, dat je misschien meer hulp nodig hebt. Er is daarom altijd een zorgprofessional (bijvoorbeeld een psycholoog of jeugdarts) bij @ease aanwezig. Hij bekijkt samen met jou hoe je het beste verder geholpen kunt worden.
Adres
Houtmankade 336, 1013RR Amsterdam
Contact
info@ease.nl
Sociale media
FaceBook  

Gemiddeld (0 Stemmen)
@ease