Terug

Plek

Buurtboerderij Ons Genoegen

Buurtboerderij Ons genoegen (of kortweg De buurtboerderij) is een unieke plek in Amsterdam. Door het Parool al meerdere keren uitgeroepen tot de coolste plekvan Amsterdam en een ontmoetingsplek voor mensen van allerlei pluimage. Op mooie dagen kan het er druk zijn, in de herfst en in de winter is het wat rustiger. Dan komen er vooral mensen met kinderen om een hapje te eten.

De buurtboerderij wordt helemaal gerund door vrijwilligers en medewerkers van De Regenboog Groep. Het is van belang dat u kunt samenwerken met anderen. Begeleiding vindt plaats door een vaste begeleider. De buurtboerderij is een gezellige werkplek die veel structuur biedt en toch dynamisch is. Het werk bestaat uit verschillende werkzaamheden op en rond de boerderij, ideaal voor mensen die graag buiten zijn.

Kom koffie drinken in de tuin met uitzicht op de schapenweide. Of kom langs om bij ons te eten. Lunchen bijvoorbeeld. Van dinsdag tot en met zondag serveren we om 18.30 uur een driegangen maaltijden voor 8,00 per persoon.

En elke vrijdagavond is er (gratis) live muziek in ons gezellige café.
Adres
Spaarndammerdijk 319, 1014AA Westerpark
Contact
020 337 6820   info@buurtboerderij.nl
Sociale media
FaceBook  

» Meer informatie..
Gemiddeld (0 Stemmen)
Buurtboerderij Ons GenoegenOrganisatie:

De Regenboog Groep