Terug

Organisatie

Arkin

Arkin biedt geestelijke gezondheidszorg in de context van de grote stad. Onze zorgprofessionals verbinden hun vakmanschap met het perspectief van onze cliënten. Onze missie is cliënten te helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven en daarom sluiten we zo goed mogelijk aan bij hun zorgvragen, behoeften en mogelijkheden.

Bij Arkin werken 3500 betrokken, gedreven professionals die hun nek durven uitsteken. Zij zijn continu op zoek naar maatwerkoplossingen voor hun cliënt. Daarbij telt kwaliteit, steeds opnieuw. Wij stimuleren medewerkers dan ook via uitgebreide opleidingsprogrammas zich blijvend in hun vakgebied te ontwikkelen.

Arkin omvat 11 merken die samen jaarlijks zorg bieden aan circa 35.000 cliënten. Elk van deze merkenheeft zijn eigen specialisme en de nauwe onderlinge samenwerking zorgt voor meer continuïteit van zorg en meer integrale behandelingen. Dit maakt het zorg- en behandelaanbod van Arkin efficiënt en doeltreffend voor elke vraag in de geestelijke gezondheidszorg.

De merken van Arkin:
Jellinek
PuntP
Novarum
Npi
Mentrum
Roads
Inforsa
Sinai Centrum
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam
Arkin BasisGGz
Arkin Jeugd & Gezin
Adres
Klaprozenweg 111, 1033NN Amsterdam-Noord
Postadres
Postbus 75848, 1070AV Amsterdam
Contact
(020) 5905000   info@arkin.nl

» Meer informatie..
Gemiddeld (0 Stemmen)
Arkin

Onderdeel van:

Pit & Co

Organisaties: