Terug

Organisatie

Burenhulp Westerpark

Burenhulp Westerpark is een project van Kerk & Buurt Westerpark. Het is een informele zorg organisatie waar buurtbewoners terecht kunnen met hulpvragen zoals hulp bij boodschappen doen, hulp bij het onderhouden van de tuin of begeleiding naar het ziekenhuis. Mensen die tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning of graag actiever zouden willen zijn in de buurt maar niet weten hoe en met wie kunnen ook contact opnemen met Burenhulp. Burenhulp koppelt buurtbewoners, buren die graag laagdrempelig en in de buurt vrijwilligerswerk willen doen met buurtbewoners met hulpvragen.
Ook zijn er andere projecten binnen Kerk & Buurt waar mensen welkom zijn, zoals de Kringloopwinkel onder de Nassaukerk en eet project Filah in de van der Hoopstraat.
Bent u iemand die opzoek is naar aansluiting in de buurt of zou u juist andere hiermee willen helpen neemt u dan telefonisch contact met ons op. Of kom op dinsdag of donderdag naar het kantoor in de kringloopwinkel. Dan kijken we samen hoe we de buurt mooier kunnen maken. Dit kan voor de één betekenen een dagdeel in de week met iemand op trekken en voor een ander is dat incidenteel een klusje doen.
Wij zien u graag!
Adres
De Wittenkade 111, 1052AG Amsterdam
Contact
0683254089   burenhulp.westerpark@gmail.com

Gemiddeld (0 Stemmen)
Burenhulp Westerpark