Terug

Organisatie

Fit in West

Fit in West heeft verschillende programmas om mensen het plezier in bewegen (terug) te laten vinden. De focus ligt op wat jij, qua bewegen, kan. Zodat het een onderdeel wordt van je levensstijl. De buurt waar je woont is belangrijk. De sportaanbieders die jij interessant vindt in je eigen wijk, worden als activiteit meegenomen in het programma. Zodoende maak je kennis met verschillende beweegaanbieders en wordt de drempel om ergens heen te gaan verlaagd. Bewegen gebeurt in groepsverband, zowel binnen als buiten. Naar de wens waar jij al deelnemer het liefst wil bewegen.

We bieden een tweetal programmas van 12 weken. De eerste is voor mensen met overgewicht en de tweede voor ouderen. Bij beide programma's staat bewegen centraal. Maar er is ook veel ruimte voor gezondheidsvoorlichting. Hierbij moet je denken aan diëtetiek, ergonomie, psychologie en coaching.

Fit in West is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om in beweging te komen. Heb je bijvoorbeeld overgewicht, COPD, hartklachten, oncologische klachten, voel je je eenzaam, ben je wat ouder of heb je op één of andere manier een belemmering om in beweging te komen? Bij ons ben je van harte welkom. We kijken naar je functioneren en wat je allemaal kan en wil qua bewegen.
Adres
1058AG
Contact
Miou Notemans 06 375 030 29   westerpark@fitinwest.nl
Sociale media
FaceBook  

Gemiddeld (0 Stemmen)
Fit in West