Terug

Bericht

Beursvloer Amsterdam 24 maart 2020

De Beursvloer komt naar Amsterdam!
Blik op Talent & Samenwonen-Samenleven hebben het initiatief genomen om het zeer succesvolle concept Beursvloer, dat jaarlijks in zon 80 steden plaatsvindt, naar Amsterdam te halen. De Beursvloer gaat plaatsvinden op dinsdag 24 maart 2020 in de Westerunie op het Westergasterrein. 


Wat is de Beursvloer?
De Beursvloer verbindt bedrijven met een aanbod op het gebied van menskracht, materialen, netwerk en expertise met vrijwilligersorganisaties die een hulpvraag hebben. Als dank voor de hulp verzorgt de vrijwilligersorganisatie een mooie, ludieke of creatieve tegenprestatie. En dit alles zonder geld. Want geld vragen en geven is verboden. Alleen al in 's-Hertogenbosch hebben 8 Beursvloeren meer dan 1.900 matches met een maatschappelijke waarde van bijna 4 miljoen euro opgeleverd. Dat loont!  

 

Vanaf nu kunnen bedrijven met een aanbod zich geheel gratis aanmelden. Dit kan via onze website www.beursvloeramsterdam.nl.  Zie ook voor meer informatie hieronder. 

De belangrijkste boodschap: als je goed aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet, creëer je een win-win situatie. Samen maken we Amsterdam mooier!
 

https://www.beursvloeramsterdam.nl/_img/site/BV_logo_RGB@2x.png

 

Wat kunt u in één middag betekenen voor Amsterdam?

Op dinsdag 24 maart 2020 komen bedrijven en vrijwilligersorganisaties uit Amsterdam bij elkaar tijdens Beursvloer Amsterdam om vraag en aanbod met elkaar te matchen. Waarom?

Voorbeeld 1:
U heeft een afgeschreven laptop op de zaak liggen waar een huiswerkbegeleidingsproject naar op zoek is. Maar HOE weet u dat dit huiswerkbegeleidingsproject bestaat en dat ze verlegen zitten om een laptop?

Voorbeeld 2:
U heeft kennis op het gebied van Marketing & Communicatie en een stichting die zich inzet voor kinderen met een traumatische ervaring weet niet hoe ze hun doelgroep moeten bereiken. U bent best bereid een paar uur uw kennis te delen met deze organisatie maar HOE weet u dat deze stichting zit te wachten op uw kennis?

Daarom organiseren wij dit maatschappelijke matchevent. Om het u gemakkelijk te maken in contact te komen met maatschappelijke organisaties uit Amsterdam waarbij al helder is wat ze zoeken. Daarbij gaat het ook nog eens NIET over geld. We handelen met elkaar in tijd, kennis, middelen, materialen en netwerk. En als dank voor uw aanbod ontvangt u van de vrijwilligersorganisatie een mooie, creatieve of ludieke tegenprestatie. Dat scheelt u uiteindelijk een hoop zoekwerk en dus tijd. In één middag klaar met de invulling van uw Maatschappelijk Betrokken Ondernemen-beleid.

Door te delen van wat u heeft maakt u Amsterdam een beetje mooier. Gelijk maar even aanmelden, toch?!

AANMELDEN

Voor in uw agenda:
Beursvloer Amsterdam
24 maart 2020 van 15:30-18:30 uur
Westerliefde, Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam

 
(0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..