Terug

Bericht

FitKnip Experiment App #2 - Zelfbeeld:

Als je een negatief zelfbeeld hebt, dan heb je weinig vertrouwen in je eigen kunnen. Je bekritiseert jezelf, hebt het gevoel weinig waard te zijn en bent bijna nooit trots op jezelf. Je negatieve zelfbeeld beïnvloedt bewust of onbewust hoe je over jezelf denkt, wat je voelt en hoe je je gedraagt.

Met het online programma 'Zelfbeeld' kun je daar zelf iets aan doen. Je zet de app op je telefoon, tablet of computer en je kunt er direct mee aan de slag. Waar en wanneer het jou uitkomt.

De module is geschikt voor mensen die onterecht negatief over zichzelf denken. Door het invullen van een vragenlijst aan het begin van de module, ontdek je in hoeverre je met een negatief zelfbeeld te maken hebt. Hierna ga je aan de slag met het verbeteren van je zelfvertrouwen. Dit doe je met technieken die jouw zelfbeeld omvormen naar een positiever zelfbeeld.
Lees meer op: https://www.mirro.nl/module/zelfbeeld/

Als je in Westerpark woont, kun je een tegoed van 100 euro krijgen om deze en andere apps twee jaar lang gratis uit te proberen met het FitKnip Experiment.

Je kunt je tot 30 september aanmelden. Kijk voor meer informatie op https://www.samenbeterwesterpark.nl/fitknip

|
(0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..