Terug

Bericht

Foto's van buurtbewoners gezocht!

Op vrijdag 13 september organiseren Westerparkbewoners en Het Ketelhuis een digitale buurtexpositie. In de pauze van de (gratis te bezoeken) openluchtvoorstelling van The Favourite worden 25 buurtgenoten geprojecteerd op het grote scherm. Iedereen kan een foto van een buurtgenoot (dus ook van zichzelf) inzenden.

Hoe werkt het?
  • In het kader van privacy mag er maar 1 persoon op de foto staan. Indien je een foto van een ander instuurt, dan moet je daar eerst toestemming aan vragen. (Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor.)
  • Mail de foto voor 6 september naar foto@duurzaamdoceren.nl. (Dit emailadres wordt alleen voor dit project gebruikt en na 14 september verwijderd.)

  • Kwaliteit van de foto 300dpi, formaat minimaal 1150x750 pixels.

  • Schrijf in de email de naam van de afgebeelde persoon, zijn/haar bezigheden (OF het beroep OF de hobby OF een andere bezigheid) en de naam van de fotograaf.
De foto's worden op schoonheid en bruikbaarheid beoordeeld door een onafhankelijke expert. Indien de foto niet aan de voorwaarden voldoet, wordt deze niet voorgelegd.
 
Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Siegel via Facebook messenger.
 
Zowel Westerparkbewoners als Het Ketelhuis zijn niet verantwoordelijk voor spelfouten of het gebruik van foto's zonder toestemming van het onderwerp.
 
De foto's worden 14 september weggegooid en nergens anders voor gebruikt dan voor de projectie bij Het Ketelhuis.

https://www.facebook.com/events/2311207942330860/
 
|
(0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..