Terug

Bericht

Hoodlab Westerpark 2020 gaat door!

Westerpaaaaaark!

 

We introduceren dit jaar iets nieuws in Westerpark, speciaal voor iedereen die er woont en/of werkt, genaamd: HOODLAB. Hier wordt het in de aanloop naar de zomer beregezellig. En meer. Ik leg jullie kort uit waar het concept vandaan komt, waar het in deze eerste pilot om te doen is en hoe jullie kunnen meedoen. 

 

Wat is Hoodlab?

 

Hoodlab is een initiatief van Arjen Heus (PLYGRND.city), dat staat voor NeighbourHOOD+LABoratorium. Het is een blauwe container die 6 weken lang wordt opengesteld - een gezellige open huiskamer - waar je langskomt voor een kopje koffie of thee, voor activiteiten & programmering, maar ook om samen ideeën te verwezenlijken die lokale behoeftes beantwoorden. We brengen elkaar in verbinding en beweging.

 

Thema van dit jaar

 

Bij deze pilot staat betekenisvol samenlevencentraal. Waar krijg jij energie van? Waar loop je voor warm? Doe je dat wel eens samen? Hoodlab is er om dat soort vragen te verkennen, van 25 mei tot 4 juli in de Staatsliedenbuurt. Betekenisvol samenleven staat centraal. We praten erover met een kopje koffie of thee, exploreren het tijdens activiteiten en gaan aan de slag om ideeën te verwezenlijken. 

 

Waar en wanneer?

 

Tussen 25 mei en 4 juli in de Staatsliedenbuurt. Jaaa, dat komt inderdaad mooi uit voor het EK. Over de specifieke locatie houden we jullie op de hoogte.

 

Doe je mee?

 

We nodigen iedereen uit deel te worden van de Hoodlab beweging, omdat het lekker voelt iets te doen dat jij als zinvol ervaart in verbinding met anderen - die daar net zo enthousiast over zijn. Nieuwsgierig naar dit project? Heb je onderwerpen, themas of activiteiten die onmisbaar zijn in het programma? Laat het ons weten. Zie jij verbeteringen voor jullie buurt? Wij hebben een achterban om dat samen te gaan regelen. Neem contact op. Ook zonder concrete ideeën kun je betrokken worden bij toekomstige ontwikkelingen in de wijk.

 

Meld je aan voor de groep met deze link, zodat je op de hoogte blijft en mee kan doen op: Hoodlab Westerpark. Heb je nog geen account van samenbeterwesterpark? Klik hier.

 

Heb je vragen of ideeën? Reageer op dit bericht of mail naar: wendela@hoodlab.nl.

 

Wij kijken er enorm naar uit!


Groet van het Hoodlab team tot nu toe,

 

waaronder; SamenBeter Landelijk en proeftuin Westerpark, Alliantie Wijkzorg West, ABC Alliantie Welzijn, Arkin, Combiwel, Gemeente Amsterdam Stadsdeel West en PLYGRND.city

Gemiddelde (1 Stem)

Geen reacties gevonden..