Naar content

FitKnip: Gratis gezondheidsapps uitproberen!

Voor bijna alles is nu wel een app verkrijgbaar, ook om gezonder en fitter te worden. Maar welke kun je vertrouwen, doen ze wat ze beloven en zijn ze het geld wel waard? Door zulke vragen is het soms moeilijk om een goede app te kiezen en te gebruiken. Veel mensen gebruiken daardoor toch maar geen gezondheidsapps, en dat is jammer. Want betrouwbare apps kunnen je helpen om om te gaan met problemen en om gezonder en fitter te worden.

Het FitKnip experiment, mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS, onderzoekt wat er gebeurt als je het juist zo makkelijk mogelijk maakt: je kunt gratis een een stuk of 40 apps uitproberen waarvan je zeker weet dat ze betrouwbaar zijn en goed werken. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt!

Doe mee!

Wij zijn op zoek naar mensen die in (de buurt van) Westerpark wonen en mee willen doen aan het FitKnip Experiment. Je krijgt dan een digitaal budget van €100,-. Hiermee kun je vanaf begin 2020 een jaar lang apps uit de FitKnip winkel mee kopen om te gebruiken. We vragen je dan wel om in dat jaar 4 keer een korte online vragenlijst in te vullen van het Leids Universitair Medisch Centrum en National eHealth Living Lab, die het experiment samen onderzoeken.

Met je aanmelding ga je er mee akkoord dat je wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden over de start van het experiment. Je kan je tussendoor altijd weer afmelden voor het experiment.

Het FitKnip Experiment is op 20 mei van start gegaan, je kan je helaas niet meer inschrijven.

Meer informatie over het FitKnip-experiment vind je hier.

De volgende partijen werken mee aan het experiment. FitKnip wordt gefinancierd door het ministerie van VWS.

 

 

Klik hieronder voor de lijst van apps die in de FitKnip zitten

Klik hieronder voor de folder van de FitKnip

ondersteund door Wikiwijk